Siri Halle

 

 Siri Halle vokste opp på Jar, like utenfor Oslo. Etter 25 år flyttet hun tilbake til Jar i 2016, nå med mann, deres 4 år gamle sønn og hunden Luna.

Siri er siviløkonom-MBA av utdannelse og drev aktivt med langrenn og friidrett i sin ungdom. Hun var på landslaget i langrenn i perioden 1989 - 1992 og var blant annet junior-Verdensmester. Hun ga seg allerede som 22 åring i 1994, men gjorde comeback hele 14 år senere og kjempet i verdenstoppen i sprint i 2006.

Hun startet sin yrkeskarriere som langrennsløper på det norske landslaget (1989 - 1992). Etter skikarriéren (den første) og studier på Idrettshøyskolen i Oslo, reiste hun langt vekk fra skiløpernes verden. Hun studerte i USA, Sør-Korea, Kenya og Mexico og graduerte i 1998 som siviløkonom-MBA.

Etter studiene startet Siri som konsulent i konsulentselskapet Accenture. Det feltet hun jobbet mest med var kommunikasjon og opplæring hos større kunder, blant annet Telenor.

Etter tre år fikk hun jobb i Norad, der hun jobbet i åtte år. Fire år med opplæring og kommunikasjon, senere tre år innen fagområdene styresett, korrupsjonsbekjempelse og bistandsforvaltning. Det var i denne perioden Halle jobbet ved de norske utenriksstasjonene i Malawi, Pakistan og Palestina.

Siste året ville Halle bruke sin design-utdanning og sin medie-erfaring fra idretten og jobbet da som rådgiver i informasjonsavdelingen, og var bl.a. Norads egen designer. Dette ga henne inspirasjon til å jobbe videre med design - da som en del av hennes nye hverdag - som gründer av Learn2 Gruppen.

Siri Halle startet Learn2Ski i 2009 og grunnla Learn2 Gruppen i 2010. Hun har bygget sten på sten. Først var det kun en gren - langrenn - med Learn2Ski og kun en instruktør - Siri Halle selv. Etter to år besto Learn2Ski av rundt 80 tidligere aktive langrennsløpere som alle hadde lært seg Halles metodikk for formidling av skiteknikk og alle ivret etter å spre skiteknikk og skiglede. Siden har flere idrettsgrener kommet til: Learn2Run, Learn2Kayak, Learn2Windsurf, Learn2Bike og Learn2Climb. 

Siri Halle er selv aktiv instruktør i langrenn, løping og padling. Hun elsker å formidle teknikk og idrettsglede og jobber hele tiden med å videreutvikle kurskonseptene, både utendørs-kurs og online-kurs. Hun er hele tiden i læring og videreutvikling. Siri følger selv opp kundene og instruktørene i Learn2.

Close

50% fullført

Neste steg

Tast inn ditt navn og e-postadresse og du er med. Vi sees!